Linda wint 'Winterbudget'

Linda Mulleners (55) uit Rutten is de vijfde winnaar van de actie 'Win een Winterbudget met je Ambi.pas'. Het levert haar 5.000 punten, goed voor 500 euro op. De uitreiking vond al voor de derde keer plaats Hairpont Niki (Bilzerpoort).
Het thema van januari is: 'Win je Driekoningenbudget'

Containerbrand op Overhaem

Rond 14u is de brandweer uitgerukt naar het bedrijventerrein Overhaem. Aan de achterzijde van het bedrijfshal van LD Metaaldesign aan de Rietmusweg stonden twee afvalcontainers in lichterlaaie. Niemand raakte gewond. 

Marco's Vélo shop

Er is opnieuw een leegstaand winkelpand ingevuld: in de Maastrichterstraat heeft Marco's Vélo shop zijn intrek genomen. De fietsenhandel is verhuisd van de Wijkstraat. Marco is 4 jaar geleden gestart. 
Je kan er ook terecht voor het huren van een fiets: elektrisch (35 st.) of gewoon (20st.). De zaak is vlakbij gelegen de Toeristische Dienst en hotel Eburon. 

Johnny wint 'Winterbudget'

Johnny Stassen (55) uit Sluizen is de vierde winnaar van de actie 'Win een Winterbudget met je Ambi.pas'. Het levert hem 5.000 punten, goed voor 500 euro op. De uitreiking vond voor de derde keer plaats bij 'Electro Point (18de Oogstwal). Johnny kocht er een Smart tv. 

bijdrage: Nico Francois

Pastorale eenheden

De naam 'Federatie' is door het bisdom vanaf nu vervangen door 'Pastorale eenheid'. De 4 federaties hebben allemaal een nieuwe naam gekregen:

- Tongeren-centrum wordt 'Onze-Lieve-Vrouw Tongeren'
- Jekervallei wordt 'Sint-Marcus Tongeren'
- Tongeren-Noord wordt 'Sint-Jacobus Tongeren'
- Tongeren-West wordt 'Sint-Benedictus Tongeren'