Sportkicks 2013

Morgen/donderdag vindt de Sportkickseditie van 2013 plaats. Tussen 10 en 16 uur kunnen jongeren van 7 tot 14 jaar deelnemen aan dit uniek sportgebeuren. De gastlocatie voor deze editie is Sportoase Eburons Dôme in Mal. De aanwezige jongeren kunnen proeven van een indoor en een outdoor sportaanbod. Op het programma staan onder meer Afrikaanse dans, boksen, circusfun, judo, karabijnschieten, schermen, spinning, rolstoelbehendigheid, deathride, baseball, hockey, kickbikes en tchoukbal. Een aantal van deze sporten is ook toegankelijk voor jongeren met een beperking (rolstoelgebruikers). Zwemmen kan ook, het zwembad staat ter beschikking.

Deelnemen aan dit evenement kost 2 euro, een Bloso-sportverzekering inbegrepen. Een lunchpakket en eventueel zwemgerief moeten de jongeren zelf meebrengen. Hou er rekening mee dat in het zwembad een zwemshort niet toegelaten is en dat in de sporthal geen schoenen mogen gebruikt worden die zwarte strepen maken.

Inschrijven kan de dag zelf, ter plaatse, vanaf 9.45 uur. Voor meer informatie kan je terecht bij: provinciale Sportdienst, 011 23 72 50, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Bloso-inspectiedienst, 011 30 08 01, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; sportdienst Tongeren, 012 80 02 34, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.