NUNU CLUB 3.0 opent de deuren

Zaterdagavond wordt NUNU CLUB 3.0 feestelijk geopend. De start van een nieuw hoofdstuk voor de discotheek aan de Luikersteenweg die eind januari failliet ging. De twee uitbaters, Pierre Kuppens (34) uit het Luikse en Jurgen Nulens (33) uit Tongeren, legden de boeken neer wegens te veel schulden en te weinig inkomsten. De curator stond een doorstart toe en het handelsfonds werd ter beschikking gesteld van derden.

Eddy Van den Steen (52) voelde zich geroepen, want hij baatte van 1998 tot 2011 discotheek Real - de vroegere NUNU CLUB - uit. Eigenaar van het gebouw Yvan Maes wilde de zaak overnemen voor zijn kinderen. Hij hield hier zelf 35 jaar lang discotheek ‘Real’ open. Na wekenlang onderhandelen is nu eindelijk de knoop doorgehakt: Gewezen uitbater Eddy Van den Steen heeft een zakenpartner in Monaco gevonden.

De legende gaat verder met NUNU 3.0”. De bezoekers worden verrast met een opgefrist interieur. Een DJ-booth midden op de dansvloer moet zorgen voor een nog betere interactie tussen artiest en publiek. Het paradepaardje is een nieuwe ‘Premium-Bar’ aan de inkom. NUNU 3.0 oogt frisser, leuker, feestelijker en sexyer dan ooit tevoren. Voortaan mag iedereen vóór 01u gratis binnen. Hierna betaal je 10 euro.

NUNU 3.0 is elke zaterdag open. De immense olifant boven de inkom is de mascotte van de vroegere NUNU in het Luikse. www.nunu.be

{fshare}