TNT brengt Top Dogs

De opvoeringen van de nieuwste TNT-theaterproduktie  naderen met rasse schreden. Met "Top Dogs" van Urs Widmer knipoogt TNT naar een steeds meer voorkomend fenomeen: Topmanagers die tot voor kort onaantastbaar schenen, maar die nu plots ontslagen worden omdat hun onderneming geherstructureerd of gewoon gesloten wordt.  De personages in TOP DOGS worden als gewezen topmanagers, opgevangen door het outplacementbureau 'NCC' waar ze optimale ondersteuning verwachten om hun carrière in een ander bedrijf verder te kunnen zetten. De acteurs van TNT kruipen niet alleen in de huid van deze topmanagers en hun partners, maar ook in die van consulentes, psychologen,… Wat het publiek te zien krijgt, is een opeenvolging van realistische, komische en bij momenten hilarische scènes uit het leven van gewezen topmanagers.
Speeldata: 24-25 en 26 april en 7-8 en 9 mei, telkens om 20u30 in cc De Velinx
Tickets reserveren:
1) via e-mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
2) via GSM : 0485/51.89.02
Vermeld naam en telefoonnummer,datum en aantal kaarten !!!
Kaarten kosten € 10 (Studenten en – 18 jaar betalen € 5)
Betalingen gebeuren via overschrijving op het TNT-rekeningnummer “BE65 1030 1603 6996″ met vermelding van de datum van opvoering en het aantal bestelde kaarten.