Hotel Caelus VII valt in de prijzen

In januari maakt Tripadvisor, de wereldwijde reiswebsite, zijn winnaars binnen de diverse categorieën bekend. De prijzen zijn zeer gegeerd omdat ze slechts aan 1% van de aanwezige hotels op deze populaire website worden toegekend. De broers Laurent & Corné Meertens, die Boutique Hotel Caelus VII 3 jaar geleden opstartten, naast hun Brasserie Bazilik in Tongeren vielen dit jaar in maar liefst 3 categorieën in de prijzen:
- Als enige Limburgse hotel in de categorie ‘Beste 25 kleine Hotels in Belgie’ eindigde Boutique Hotel Caelus VII op de 6de plaats
-
Als enige Limburgse hotel in de categorie ‘Beste 25 voordeligste hotels’, dat de prijs/kwaliteitsverhouding weergeeft eindigde Boutique Hotel Caelus VII op de 5de plaats
-
In de categorie ‘Beste 25 hotels met de Beste Service’ eindigden 2 limburgse hotels zijnde Boutique Hotel Caelus VII op de 18de plaats en La Butte aux Bois in Lanaken op de 24ste plaats.
De awards worden gegeven op basis van de scores van reviews van klanten die de hotels bezochten. Vorige jaar wonnen beide broers reeds een eerste award in de categorie ‘Kleine Romantische hotels’.
Toerismeschepen Marc Hoogmartens is zeer vereerd: "Een mooie bekroning van een toeristische actor in Tongeren, waar we trots op mogen zijn!"