Diefstal bij drankenhandel

Gisteren hebben twee mannen een diefstal gepleegd bij drankenhandel Daniëls in Overrepen. De zaak is gesloten op maandag.
Uitbater Davy Daniëls en zijn brouwer Bert waren aan de slag toen ze onverwachts bezoek kregen. Plotseling stonden twee jonge kerels naast Davy in het bureau boven de brouwerij. Ze vroegen achter Heinekenbier.  Davy vertelde hen dat er geen Heinekenbier verkocht wordt en dat de zaak gesloten is op maandag. Vervolgens wandelen de twee kerels weer naar buiten.
Davy is er niet gerust in en neemt een foto van hen met zijn gsm. Nog geen kwartier later wordt hij op zijn gsm opgebeld vanuit zijn winkel. Davy rent naar de winkel en ziet dat de geldlade van de kassa is opengebroken. Terug buiten ziet hij één van die mannen staan. Ondertussen komt ook Bert bijgelopen. Ze omsingelen de dader en bellen de politie. De dief raakt in paniek. Hij duwt Davy weg en verkoopt Bert enkele rake klappen. Hierna vlucht hij weg en springt over een hek aan de achterzijde van het bedrijf. De politie was binnen de tien minuten ter plaatse met vier wagens. Ze hebben de omgeving uitgekamd maar van de daders ontbreekt elk spoor.