Op stap met 51

Fifty-One Tongeren heeft vandaag een uitstap geregeld naar Planckendael voor het jaarlijkse evenement 'Dag in de Zoo'. Ze hebben een groep van 53 ‘gasten’ van Intesa en 1 ‘bewoner’ van St-Oda begeleid. 
Om 9u00 hebben de leden, partners en kinderen (43 personen) de groep ‘gasten’ opgewacht in wooncentrum de Herkvallei in Hoepertingen waarna ze met 2 gevulde bussen richting Planckendael zijn vertrokken om daar een leuke dag van 10u00 tot 16u00 te beleven. Ze kozen ervoor om mee te rijden zodoende een optimale begeleiding van de ‘gasten’ te verzekeren van vertrek tot terugkomst. Dit jaar vormde club 51 Tongeren de grootste groep.
"Het ledenaantal danken we aan de getuigenissen van vorige deelnemers, aangaande de sociale contacten met mindervalide personen en de directe dankbaarheid die we van deze ‘gasten’ mogen bekomen. Ook hechten we er belang aan dat onze kinderen meegaan om deze sociale contacten te leggen aldus een kennismaking met een andere zijde van onze maatschappij. Elk jaar kijken onze kinderen ernaar uit om deze personen de dag van leven te schenken", wist Mario Monnissen.