Stint voor Villa Kakelbont

Bij kinderdagverblijf 'Villa Kakelbont '(Rutterweg) gaan de kindjes met een 'Stint' op stap. In deze elektrische open kar kunnen 10 kleuters plaatsnemen. De bestuurder moet rechtstaan. Deze Nederlandse uitvinding bestaat sinds 2012. 
"Toen ik hem in Antwerpen op een beurs zag in 2014, was ik spontaan verliefd", weet Judith Bosch. "We hebben 4 weken rondgereden met een test-Stint, omdat de onze nog niet klaar was. Veel Tongenaren hebben zich er aan vergaapt en mij gegroet als ik rondreed met de kinderen". 
"In de ochtend vangen we kleuters op in kleuterschool Evermaruske en in de Villa vangen we schoolgaande kinderen op. Die laatste groep groeit en daarom zijn we op zoek gegaan naar een 2e vervoermiddel. De Stint is in veel opzichten een economische keuze: betaalbaar, er kunnen 10 kinderen tegelijk mee, wendbaar en milieuvriendelijk want hij rijdt op elektriciteit. Uiteraard is de Stint met alle inzittenden en bestuurder verzekerd. Ook met onze peuters maken we uitstapjes, zo gingen we al naar stadspark de Motten en willen we bezoekjes aan de rusthuizen van Tongeren gaan brengen". 

Hier kun je meer informatie vinden: https://www.stintum.com/product/bso/