Tongeren vandaag

Nieuws

100 zelfde MoMeNTeN

"MoMeNT is op zoek naar enthousiastelingen die - onwetend van elkaar - eenzelfde TIJDMoMeNT delen maar daarom niet dezelfde plaats.”

12 april om 12u00

Op dit ogenblik blijf je in uw kot, maar er komen andere tijden. Zeker weten!
MoMeNT daagt uit om éénzelfde MoMeNT gemeenschappelijk fotografisch vast te leggen, waar je ook bent en wat ook op dat ogenblik voor het oogpunt van je camera staat.

Dat MoMeNT, die fractie van TIJD, 100 unieke foto’s van 100 unieke MoMeNTen genomen op 12 april om 12u00 worden geëxposeerd tijdens de maand augustus in CC de VELINX

Zin om mee te doen?
1. Maak op 12 april om 12u00 een foto waar je ook bent en van wat er op dat ogenblik (toevallig) voor het oogpunt van je camera/smartphone staat.

2. Stuur je foto op 12 april voor middernacht door naar moment@stadtongeren.be met in de mail vermelding van uw volledige naam en de locatie waar u zich bevond tijdens het maken van de foto.

3. Ten laatste vrijdag 29 mei krijg je te horen of jouw unieke fotoMoMeNT mee geëxposeerd zal worden in cc de VELINX tijdens de maand augustus.

MoMeNT is het jaarlijks stadsfestival in de oudste stad van België, namelijk de stad Tongeren. TIJD is de rode draad doorheen verschillende culturele evenementen, met tentoonstellingen, theater, muziek, literaire evenementen en andere belevingen die de hele zomer op het programma staan..

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame