Tongeren vandaag

Nieuws

25.000 redenen om te kerstshoppen in Tongeren

Tijdens de maand december zijn er 25.000 redenen om lokaal te shoppen in Tongeren, want wie lokaal koopt wint altijd! De prijzenpot van de eindejaarsactie bedraagt maar liefst 25.000 euro. De 5 hoofdwinnaars winnen elk 1.000 euro aan ambi.kadobonnen.

Patrick Dewael, burgemeester: “Het blijft een uitdaging om in deze bijzondere periode veilige initiatieven te nemen. De eindejaarsactie wordt daarom ook dit jaar weer wat ruimer opgevat. Zowel de fysieke als online aankopen komen in aanmerking. Als je maar lokaal koopt, want lokaal kopen loont altijd. Op deze manier willen we ook onze lokale handelaars een hart onder de riem steken tijdens deze moeilijke periode. ”

“Wie lokaal koopt in december maakt kans om zijn aankopen terug te winnen in de vorm van ambi.kado bonnen. Daarnaast maak je kans op één van de hoofdprijzen van 1.000 euro. Er zijn 5 hoofdwinnaars. Je hoeft met andere woorden niet langer te twijfelen. Tijdens de koopweekends van 11 en 18 december kun je ook op zondag shoppen in Tongeren. Lokale aankopen klein of groot, je maakt steeds kans om een grote winnaar te zijn! We brengen de winnaars persoonlijk op de hoogte,” besluit Marc Hoogmartens, schepen van Economie.

Hoe kun je winnen?

- bewaar je aankoopbewijs (kassaticket of betalingsbewijs online aankoop)

- noteer op de achterkant je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres

- vraag aan de kassa een duplicaat voor garantie of ruil van je gekochte goederen

- drop de (kassa)bon in de speciale urnen vóór 31 december 

Veel succes en vooral veel koopplezier! - Meer info: www.tongeren.be/eindejaarsactie .

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame