Tongeren vandaag

Nieuws

35ste editie Schots Weekend uitgesteld

De 35ste editie van het Schots Weekend zal dit jaar niet plaatsvinden omwille van de onzekerheden rond de coronacrisis.

Het Schots Weekend heeft al 34 edities achter de rug en is één van de meest toonaangevende internationale culturele evenementen van Limburg. Met deelnemers uit tientallen landen en duizenden bezoekers uit binnen- en buitenland, is het Schots Weekend een vaste waarde op de agenda van Alden Biesen.

Voor een internationale organisatie van dit niveau zijn een aantal basiszekerheden absoluut noodzakelijk. We hopen uiteraard dat de toestand het weldra zal toelaten om toch wat dingen terug mogelijk te maken. Maar het najaar zal zeker nog niet de ideale context zijn voor een groots internationaal treffen in een gezellige warme context. Onze 35ste editie moet trouwens terug een feesteditie worden! Nieuwe datum: 10, 11 en 12 september 2021

“We weten dat het nog ver lijkt tot in september, maar vanuit organisatie-invalshoek is dit dichterbij dan het lijkt. De voorbereidingen voor onze 35ste jubileum editie waren reeds volop gestart. Er moeten nu vliegtuigtickets geboekt worden, afspraken met bands en standhouders gemaakt worden en hotels gereserveerd worden, daarom dat we de knoop nu doorhakken.” bevestigt voorzitter Pieter Jans.

“We hopen dat we jullie volgende jaar allemaal weer terug zullen zien voor een feestelijke 35ste editie in een festivalcontext, passend bij onze lustrumviering!”

Stay safe!

Het Schots Weekend team

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame

Copyright © 2024 Tongeren Vandaag