Tongeren vandaag

Nieuws

'Aan't Werk' officieel geopend

Vanavond werd 'Aan't Werk' officieel geopend: Deze hippe co-working space voor creatieve ondernemers is ondergebracht in het pand van 'Huis Vroonen' (Kruisstraat 35-37).

Danny en Noëlla Van Even hebben ruimte voorzien voor 5 startende ondernemers, daarnaast is er een shop en een showroom. Een bureauruimte (25 m²) kan je huren voor 125 euro per maand. De shop (40 m² kost 200 euro.


"Een jaar geleden ben ik door centrummanager Jan Boodts gecontacteerd om deze ruimte in te vullen voor co-working. Het is bedoeld voor starters die hier hun creatief ei kunnen uitbroeden zonder grote investeringen. Hier kunnen ze beschikken over telefoon, internet, een frigo en een microgolfoven", vertelde Danny.


Economieschepen Marc Hoogmartens: "Dit winkelpand heeft een hele historiek. Bedrijven evolueren, net als handelskernen. Als de vraag verandert, verandert ook het aanbod. Door het wegvallen van passage, duikt meer leegstand op. Dit project toont hoe stadskernen relevant zullen zijn in de toekomst. Dit concept zorgt voor werkplekken in de binnenstad.

De corona-crisis heeft aangeduid dat flexibiliteit het nieuwe normaal wordt. Thuiswerk heeft ook haar beperkingen. Flexplekken nabij de woning verzoenen het beste van beide werelden. Aan alle creatieve geesten waar het ondernemerschap kriebelt, maar waar ook nog enige koudwatervrees aanwezig is, zet de stap! Hier is alles aanwezig. Dus: Aan 't Werk!"

info@aantwerk.be - www.aantwerk.be - 0475 3477 18

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame