Tongeren vandaag

Nieuws

Bestel bij de lokale horeca en win!

Wie drank of eten afhaalt bij de Tongerse horeca maakt vanaf 15 maart elke week kans op het winnen van 25 euro aan ambi.kadobonnen.

Patrick Dewael, burgemeester: “Het zijn moeilijke tijden, zeker voor de horeca. Op restaurant of café gaan zit er momenteel nog niet in. Als stadsbestuur willen we hen graag steunen hierin. Dus gingen we op zoek naar een coronavrij initiatief om de Tongenaren aan te moedigen lokaal eten en drinken af te halen.”

“Als je drank of eten afhaalt bij de Tongerse horeca, krijg je per aankoopschijf van 10 euro een sticker. Met 5 stickers is je spaarkaart vol. Drop de volle kaart in de urne voor het AC Praetorium en maak kans op 25 euro aan ambi.kadobonnen, te besteden bij onze lokale handelaars,” aldus Marc Hoogmartens, schepen van economie.

De actie loopt tot en met 11 april 2021. De spaarkaart krijg je bij de deelnemende horecazaken. Wekelijks worden er 20 winnaars uitgekozen. In totaal wordt er voor 2.000 euro aan ambi.kadobonnen uitgedeeld. Een overzicht van de deelnemende handelszaken en het wedstrijdreglement zijn te raadplegen via de website www.tongeren.be/spaaractie.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame