Tongeren vandaag

Nieuws

Bristol opent tweede filiaal op T-Forum

In winkelsite T-Forum aan de Luikersteenweg opent morgen een tweede Bristolfiliaal. Het modemerk heeft het pand volledig ingericht volgens het nieuwe Bristolconcept, waar klanten ongetwijfeld hun gading zullen vinden in de sportcollecties. De gloednieuwe winkel van 575m², wordt zo de thuisbasis van merken als Skechers, Adidas, Puma, Reebok en het eigen Bristolmerk Panther. Met de opening van het gloednieuwe Bristolfiliaal zullen er 5 werknemers op de nieuwe site aan de slag gaan.

Nieuw winkelconcept
In november 2016 werd het eerste filiaal (810m²) in Tongeren volledig in het nieuw Bristol-jasje gestoken. Er werd gekozen voor een overzichtelijke, gezellige én inspirerende winkelervaring. Een ruimere opstelling, lagere schoenrekken en het gebruik van paspoppen brengt de collecties tot leven.

Door de ideale ligging van het Bristolfiliaal koos de keten ervoor om een tweede winkel (575m²) te openen. Het nieuwe Bristolfiliaal valt bovendien op met een splinternieuwe baseline ‘Bristol Shoes & Sport’ in het logo, die het concept concreet samenvat. De nieuwe winkel onderging hiervoor een facelift en focust volledig op de sportcollectie. Je vindt er een uitgebreid aanbod aan sportschoenen, -kleding en accessoires voor het hele gezin. Net zoals Bristol zelf is ook deze tweede winkel een familiezaak: filiaalmanager Wesley is de schoonzoon van Wilma, de uitbaatster van de eerste Bristolwinkel. Wilma baat naast Bristol Tongeren ook nog Bristol Zwartberg uit (haar dochter Romina is hier gerante).

Bristol is Pretty Smart
Dit voorjaar pakte Bristol uit met het een nieuwe tagline: Pretty Smart. Hiermee benadrukt het merk dat ze er is voor het hele gezin, mét een trendy collectie aan interessante prijzen. Een breed aanbod aan schoenen, kleding, tassen, accessoires, sportartikelen, basics, … Dat is slim kopen, dat is Pretty Smart!

Elise Vanaudenhove, CEO van Bristol, vertelt over de ontwikkelingen: “We merken een enorme ‘goesting’ bij onze klanten om opnieuw fysiek te kunnen shoppen, daarom breiden we onze succesformule uit. We zijn erg trots op de opening van ons tweede filiaal in Tongeren, onze 227ste winkel. We kunnen niet wachten om onze klanten, met respect voor de coronamaatregelen, te verwelkomen in onze splinternieuwe winkel en hen te inspireren met de nieuwste sportcollecties.”

Praktische informatie

Adres: Winkelsite T-Forum, Luikersteenweg 151 (bus 4), Tongeren
Openingsuren: van maandag tot zaterdag 9u30 – 18u00, gesloten op zondag
Telefoonnummer: 065 70 05 20


Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame