Tongeren vandaag

Nieuws

Camping Phare

Binnenkort kan je in het Pliniuspark terecht voor Camping Phare, een initiatief van Yves Knaepen.

"Het wordt een openluchtcamping op de Pliniussite om zo de jeugd een veilig en betaalbaar alternatief aan te bieden op de misgelopen zomerfestivals. In grote lijnen bestaat het concept eruit om “te kamperen in je bubbel”. Iedereen neemt zijn tentje mee, festival stoel, snacks, … Au Phare zorgt voor de drank, het eten en de omkadering", verduidelijkt Yves.

Het evenement is gepland op zaterdag 25 en zondag 26 juli. Opening: zaterdag 25 juli: 12.00 uur - opruim: zondag 26 juli: 12.00 uur.
Enkel online reservatie is mogelijk. Er wordt gewerkt met een tijdslot, 'bubbels' komen apart aan. De mensen moeten 24u in hun eigen bubbel blijven.
Maximum capaciteit: 150 personen, 1 bubbel = minimum 8 en maximum 15 personen.

"Indien we merken dat de vraag groter is dan het aanbod, zouden we dit nog enkele weekends willen herhalen". . Hiervoor werken we samen met www.cm.com, een firma gespecialiseerd in online betalingen, ticketverkoop en tijdsloten.

Elke bubbel heeft een ‘eigen plekje’ waar zij hun tenten kunnen opzetten. De verschillende bubbels komen niet met elkaar in contact. Alles wordt afgespannen met lint of heras om duidelijke scheidingen weer te geven. De mensen moeten op hun campingstoel blijven zitten.

Er is plaats voor 15 bubbels met telkens een capaciteit van 8-15 personen.

All-in prijs per persoon: €25.00 - inclusief: campingplek en een bon voor 5 consumpties. (alcoholisch en non alcoholisch)

Aparte sanitaire-mogelijkheden per bubbel. Er wordt een ‘toi-toi’ gehuurd per 8 tot 15 personen en het toilet kan enkel door deze personen gebruikt worden.

Handen ontsmetten aan de inkom, looprichtingen, terrein wordt met paaltjes afgesloten tussen de bubbels, waterzak voor de handen te wassen,...

Beperkt drankaanbod waarvan de meerderheid wordt geserveerd in éénmalig te gebruiken flesjes en blikjes (Pukkelpop, Rock Werchter,...). Je kan digitaal de bestelling plaatsen en afrekenen.
Drankverkoop via 1 centraal punt. Er wordt een “container”(Brasa) geplaatst waar personeel in staat die de bestellingen erin zullen klaar maken. Bestellingen kunnen zowel digitaal doorgegeven worden, alsook via 1 of 2 afgevaardigden per groep.

De bestellingen worden geleverd met een ‘golfkar’.

Veiligheidsmedewerkers houden 24u lang een oogje in het zeil of alle maatregelen gerespecteerd worden.

Leuke muziek op de achtergrond via een DJ booth. Nummers kunnen eventueel digitaal aangevraagd worden.

Muziek wordt gespeeld van 12u - 22u, aansluitend zou nog een akoestisch optreden zijn tot 23u.

De organisatie gebeurt vanuit Café Au Phare, i.s.m. Bvba Pline

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame