Tongeren vandaag

Nieuws

Concert Trouveurs bij VONK

Vanavond om 20u is er een intiem concert van 'Trouveurs' bij VONK in Riksingen
Trouveurs zijn een americana-duo uit Brussel. Als hedendaagse troubadours brengen Benjamin Steegen (zang, gitaar) en Jeff Cardey (gitaar, mandoline) de meest ontroerende en melancholische songs van hun favoriete singer-songwriters, die niet toevallig vaak uit Texas komen. Liefhebbers van pakweg Townes Van Zandt en Guy Clark worden op hun wenken bediend.

Bluegrassliefhebbers kennen Benjamin Steegen (1975) als stichtend lid van de Belgische band Sons of Navarone, waar hij zich liet opmerken als een veelzijdig vocalist. Vanaf 2011 keert hij terug naar zijn eerste muzikale liefde: Amerikaanse folk en singer-songwriters die bij ons (relatief) onbekend zijn.

Jeff Cardey (1974) is een Canadese mandoline- en gitaarvirtuoos die door de liefde in Brussel belandde. Hij studeerde klassieke gitaar aan de University of Toronto, maar is thuis in allerlei genres, van jazz en fusion tot old-time en bluegrass. Tegenwoordig is hij actief in drie bands (Rawhide, Tennessee Studs en Louvat Bros), waarmee hij heeft opgetreden in heel Europa, de USA, en zelfs India.

Trouveurs brengt jullie in 2 sets een intieme interpretatie van zorgvuldig uitgekozen liedjes van troost en verdriet die je zullen raken, tot diep in het hart.

Start om 20:00

Doors: 19:00

Tickets: 8€, enkel te reserveren via vonk.kokenmetvuur@gmail.com

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame