Tongeren vandaag

Nieuws

Dansnamiddag voor senioren

In cc de Velinx vindt nu de jaarlijkse dansnamiddag voor senioren plaats, een organisatie van de 13 seniorenverenigingen i.s.m. met DC De Piepel. Er zijn 340 personen aanwezig, het hoogste aantal sinds 2012. Naast de WZC en het Anker zijn ook Nederheem en PVT Sint-Jozef present. Ze worden verwend met koffie en taart.


De Tongerse band 'The Black Five' brengt muziek uit de jaren '60, '70 en '80.


In de zaal is een stand van C.A.D. aanwezig. Shana Freson (preventiedienst) serveert er 'mocktails': "Het is belangrijk dat we het alcoholverbruik beperken, zeker niet meer dan 10 glazen per week".


Schepen Jos Schouterden (Sociale Zaken) zorgde voor de verwelkoming: Hij lanceerde een oproep om massaal aan te sluiten bij een seniorenvereniging en beloofde dat hij vanaf januari alle seniorenverenigingen en hun werking persoonlijk gaat bezoeken. "In de toekomst gaan we samen meer werken rond eenzaamheid. In het voorjaar presenteert de Seniorenraad een brochure voor alleenstaanden. We leven steeds maar langer. Laten van deze extra tijd gelukkige, gezonde en kwaliteitsvolle jaren maken".

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame