Tongeren vandaag

Nieuws

Drie nieuwkomers in de Makelarij

Vanavond openen 3 nieuwkomers hun winkeltje in de Makelarij (Ambiorixkazerne).

De initiatiefnemers van dit project zijn in de wolken: "De benedenverdieping is hiermee helemaal volzet. We hebben een muur uitgebroken om de trap vrij te maken zodat we ook de bovenverdieping kunnen gebruiken", wist Martine Mommen. "Binnenkort opent een kunstwinkel in de andere vleugel. We zijn nog op zoek naar personen die iets willen opstarten rond upcycling met kleding, meubels of lifestyle producten. Op vrijdag 13 december pakken we uit met een 'Jumperday': iedereen met een foute kersttrui krijgt een gratis consumptie. Vanaf 16u zijn er workshops en activiteiten"

* Talentenfee 2.0


De Tongerse Ilse Nassen (45) is een creatieve coach voor volwassenen, kinderen en jongeren. Ze begeleidt hen bij sociaal-emotionele vragen; ontwikkelingsvragen; loopbaanvragen; studiekeuzevragen; opvoedingsvragen.
Ilse is een orthopedagoog en docent aan de UCLL.
ilse.nassen@talentenfee.be

* Boekenbar 'De Schildpad'


Hilde Voncken (47) is afkomstig uit Alt-Hoeselt en opent een tweedehands boekenwinkel, gecombineerd met veganistisch en vegetarisch eten (gebak / lunch) en drinken (koffie en thee met gebak). Hilde was 22 jaar aan de slag bij Ter Heide (Henisberg). "De boeken heb ik allemaal gekregen. Alle boeken zijn welkom, liefst geen encyclopedie├źn".

De boekenbar is open: woe en don van 11u30 tot 18u; vrij, zat en zon van 10u tot 17u

* Fotografiestudio


Suzan Fastr├ę (29) uit Tongeren opent hier haar werkatelier fotografie. Ze houdt zich bezig met fotografie op locatie: huwelijken, zwangerschappen, pasgeborenen, familieshoots, portretten en dieren. Suzan is hier aanwezig op woe en vrij van 9u30 tot 17u30

www.suzanfastre.beZoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame