Tongeren vandaag

Nieuws

Eindejaarsactie met 25.000 euro

Eindejaarsactie

We willen u belonen omdat u lokaal koopt! Gelijktijdig willen we ook onze handelaars in deze moeilijke periode een hart onder de riem steken. Daarom organiseert de stad Tongeren een coronaproof editie van zijn gekende eindejaarsactie. Dit jaar bedraagt de prijzenpot 25.000 euro.

Wie wil er nu niet zijn aankopen terugwinnen in ambi.kadobonnen? Wist u trouwens dat de hoofdprijs– ja u leest het goed – maar liefst 5.000 euro bedraagt?

Lokaal kopen was dus nog nooit zo belangrijk …

Veel handelszaken zijn op dit ogenblik verplicht gesloten, maar de handelaars blijven niet bij de pakken zitten. Velen vonden creatieve oplossingen en organiseren nu online verkoop, leveringen aan huis, takeaway, virtuele shopexperiences, ...

U vindt een overzicht van de horecazaken en handelszaken die online actief zijn op:

www.tongeren.be/shoponline
www.tongeren.be/takeaway (horeca)

Lokale handelaars dragen kwaliteit en service hoog in het vaandel en niet onbelangrijk: het geld dat u uitgeeft als u lokaal koopt, vertaalt zich in werkgelegenheid, sponsoring van de lokale sportploeg, de jeugdbeweging, …Waar wacht u dus nog op.

Hoe kan ik winnen?

Alle aankopen bij Tongerse handelszaken komen in aanmerking, zowel online als offline. Ook de ketens op Tongers grondgebied doen mee aan de actie.
Vraag bij elke handelaar waar u in december koopt een kassaticket (ook bij afhalen of bij levering). Bij aankopen in webshops kan u de bevestigingsmail gebruiken.
Op de (kassa)bon vermeldt u duidelijk uw naam, voornaam, mailadres en telefoonnummer en deponeert ze dan in de urnen in en rond het centrum (van 1 december 2020 tot en met 3 januari 2021).

Alle winnaars worden persoonlijk gecontacteerd vanaf 11 januari 2021.

We wensen u veel succes!

Lees hier meer over de eindejaarsactie

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame