Tongeren vandaag

Nieuws

EK-actie op donderdagmarkt

Nu donderdag 17 juni organiseert de stad Tongeren in samenwerking met de ambulante handelaars een EK-actie op de wekelijkse donderdagmarkt. Wie koopt op de donderdagmarkt maakt kans op een duivelspakket ter waarde van 27 euro.

Patrick Dewael, burgmeester: “Het EK is volop bezig. Donderdag 17 juni spelen onze rode duivels de match tegen Denemarken. Iedere klant kan zijn of haar pronostiek over de match invullen op het deelnameformulier. Zo maken ze kans op het winnen van een duivelspakket ter waarde van 25 euro. Met deze actie willen we steun bieden aan onze ambulante handelaars in deze moeilijke tijden.”

“Iedere klant krijgt een deelnameformulier bij zijn/haar aankoop bij de deelnemende marktkramers. Het ingevulde formulier moeten de deelnemers deponeren in de urne aan Ambiorix. Uit de formulieren met de juist voorspelde uitslag trekken we op vrijdag 18 juni 10 winnaars. De winnaars brengen we persoonlijk op de hoogte .” besluit Marc Hoogmartens, schepen van economie.

De stad Tongeren supportert ook mee voor de Belgen op het EK en de Olympische spelen. In het centrum van de Eerste stad prijken 130 ‘Go Belgium’ vlaggen in de straten. De sfeer van het EK en de Olympische spelen is er goed voelbaar. Kom zeker genieten van de sfeer in onze stad en neem deel aan de wedstrijd op de donderdagmarkt.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame