Tongeren vandaag

Nieuws

Gratis postkaartenset voor Tongenaren

Toerisme Tongeren ontwikkelde onlangs een reeks nieuwe postkaarten die Tongeren anno 2021 schitterend in beeld brengen. De oude postkaarten moeten weldra plaatsmaken voor de nieuwe exemplaren.

Om de resterende stock aan oude postkaarten niet zomaar in de papierbak te werpen. Lanceert Toerisme Tongeren een éénmalige actie waarbij een set van 5 oude postkaarten gratis wordt aangeboden aan de Tongerse inwoners.
In de eerstvolgende editie van de stadskrant (editie oktober 2021) verschijnt een bon. Op vertoon van deze bon kunnen Tongenaren tot 26.11.2021 en zolang de voorraad strekt een set van 5 postkaarten bij Toerisme Tongeren afhalen. Naar wie stuur jij een kaartje vanuit de oudste stad?

Burgemeester Patrick Dewael: “In een tijdperk van nieuwe media is het leuk om de nostalgie in leven te houden. Het lijkt misschien vreemd, maar de postkaart is nog steeds het best verkochte product van een toeristische dienst. Via een uitgave van 20 nieuwe postkaarten voor Tongeren wordt dat nostalgische nog steeds gekoesterd. Niet alleen postkaartverzamelaars zijn hier blij mee, het is ook gewoon fijn om een persoonlijk kaartje naar iemand te versturen vanuit een locatie die indruk op je heeft nagelaten.”

Schepen van Toerisme, An Christiaens: “Zowel de oude als nieuwe postkaarten brengen Tongeren in beeld met zichten, die zowel toeristen als de Tongenaren zelf aanspreken. De mooiste Tongerse plekjes werden voor deze postkaarten uitgekozen.”

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame