Tongeren vandaag

Nieuws

Groot EK-scherm op Vrijthof

Er staat weer een groot scherm op het Vrijthofplein om samen naar de wedstrijden van het EK te kijken: vanaf de eerste wedstrijd van de Belgen (12 ,juni) (tot en met de finale!!

Ingevolge de coronamaatregelen zullen er maximaal 400 supporters toegelaten worden, zittend aan een tafel van 4 personen.

Je kan één of meerdere tafels voor één of meerdere wedstrijddagen reserveren . Wees er vlug juni) bij, want vol = vol

Let wel, je wordt enkel toegelaten tot het plein na reservatie en betaling! Niet betaald is niet gereserveerd. Betalen op rekeningnummer: Club 1001 - BE06 1430 9527 5222

Per tafel van vier personen betaal je 80€ per wedstrijd, hiervan wordt 60€ op de wedstrijddag zelf omgezet in consumptiebonnen (!!! die zijn enkel geldig op de wedstrijddag zelf waarvoor u reserveerde – voor tijdens en na de wedstrijd).

Na het overlegcomité van vandaag weten we hoe het zit met kinderen jongeren dan 12 jaar. Kinderen ouder dan 12 jaar worden alvast aangerekend als volwassene.

Reserveren kan momenteel viahttps://www.handbaltongeren.be/ek2021-1

Wegens het beperkt aantal toegelaten personen kunnen reserveringen niet geannuleerd worden

Het plein zal toegankelijk zijn voor de supporters, vanaf 2 uur voor de wedstrijd.

Ingeval van regen voorzie regenkledij en in geen geval paraplu’s (paraplu’s belemmeren het zicht)

De organisatie is in handen van Handbal Tongeren ism Café Gerechtshof.

*Vanaf 1 juli voorziet de overheid bijkomende versoepelingen, zodat reservering wellicht niet meer nodig is. Indien er geen versoepelingen zijn zal er opnieuw kunnen worden gereserveerd.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame