Tongeren vandaag

Nieuws

'Hoog bezoek' bij Boutique Dany

Vandaag bracht couturier 'Lager Karlfeld' een bezoek aan Boutique Dany in de Maastrichterstraat. Het werd een opvallend bezoek met alles erop en eraan.

Wie goed keek, ontdekte Jean-Luc Baillien in de huid van wijlen
'Karl Lagerfeld'


Lagerfeld arriveerde in een dure limousine met chauffeur.

Hij was gekleed zoals de echte Lagerfeld: zwart kostuum, wit hemd, leren handschoenen en met zijn lievelingsdiertje op de arm.

Lagerfeld nam uitgebreid de tijd om met iedereen te praten. Het blitsbezoek lokte veel interesse van voorbijgangers en klanten. Ze werden onthaald op champagne

De bedoeling van Jean-Luc is dubbel: Vooreerst wil hij promotie voeren voor Boutique Dany, gespecialiseerd in dameskleding. Daarnaast wil hij de handelszaken in Tongeren in de kijker zetten.
Jean-Luc Baillien wil een promotor en ambassadeur zijn en worden voor zijn stad en heeft nog heel wat plannen om dat te doen. In overleg met de stad worden die plannen uitgewerkt.

Jan-Luc is 1 van de 100 instacenturions die van Tongeren een #instacity moeten maken. Ambassadeurs die Tongeren op de wereldkaart gaan zetten. Zij gaan de mooiste verhalen en verborgen pareltjes van Tongeren op Instagram delen.

bijdrage: JeDo

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame