Tongeren vandaag

Nieuws

Hotelschuimers opgepakt

Mols koppel overnacht in Limburgse hotels zonder te betalen

Gisteren heeft de lokale politie van Bilzen – Hoeselt – Riemst om 11u00 een koppel uit Mol gearresteerd in het kader van oplichting. De man is een Tongenaar.

Het koppel dat noodgedwongen een appartement in Mol had moeten verlaten wegens een ongedierteplaag, had er niet beter op gevonden dan hun intrek te nemen in verschillende hotels en B&B’s in Riemst (Hoeve Malpertuus) en Tongeren (Villa Esperanza). De bijhorende rekeningen werden echter niet betaald.

In een tijdsspanne van 3 weken had het koppel op deze manier een openstaande schuld van 2300 euro opgebouwd.

Toen hun laatste verblijf ten einde was en de rekening gepresenteerd werd, vroeg het koppel om via overschrijving te kunnen betalen. De uitbaatster zag dit niet zitten en er werd overeengekomen dat het koppel cash geld zou gaan halen. Na enkele uren wachten kreeg de uitbaatster argwaan en de politie werd erbij gehaald.

Toen de twee terug opdoken, werden ze in opdracht van het Parket Limburg gearresteerd en dit voor de duur van het onderzoek.

Na verhoor mochten ze beschikken. De verdachten werden aangemaand zo snel mogelijk hun openstaande rekeningen te vereffenen.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame

Copyright © 2024 Tongeren Vandaag