Tongeren genomineerd voor de ‘Belgium Hospitality Awards 2015’

De stad Tongeren neemt dit jaar voor het eerst deel aan de ‘Belgium Hospitality Awards’. Tongeren werd meteen geselecteerd in de categorie ‘All-over award klantvriendelijkste winkelstraat (centrum) van Vlaanderen’.

Guy Schiepers, schepen Economie: “Na het tevredenheidsonderzoek dat werd uitgevoerd in verschillende steden/gemeenten deed het Awardcomité beroep op 5 verschillende marketingbureaus teneinde een correcte en objectieve uitslag te bekomen.  De handelaars werden hierin eveneens betrokken. De strenge werkwijze zorgt ervoor dat enkel de winkelcentra met een waarderingscijfer boven 8/10 werden weerhouden.  Slechts 21 winkelcentra behaalden een positief waarderingscijfer, waaronder dus ook Tongeren.
De uiteindelijke laureaat komt uit deze selectie van steden/gemeenten.”Op maandag 30 november zullen de Award-laureaten bekendgemaakt worden. De Hospitality Awards 2015, een awardshow in Oscar-stijl volgt op 7 december in Gent. De awards bekronen de meest inspirerende voorbeelden uit de Belgische hospitality sector.