Callant handbalclub Tongeren

Bij Vossen Fashion (T-Forum) was er vanavond een voorstelling van de ploeg van Callant handbalclub Tongeren door moderator Eric Dupain en in aanwezigheid van Miss België 2017 Romanie Schotte

* Guido Vossen (Vossen Fashion) sponsort niet alleen Callant Tongeren, maar ook KRC Genk, STVV , KTTC en basket Luik. "Mijn vrouw en ik zijn zelf in sport geïnteresseerd. Ik volg handbalclub Tongeren al van in 't begin. Handbal is veel intensiever dan voetbal. Het is fysiek heel zwaar", wist Guido. 

* Miss België: "De link met deze club is mijn autoverzekering bij Callant. Ik doe zelf aan tennis en zwemmen. Ik hou van snowboarden en watersport. Handbal heb ik op school gespeeld". Romanie studeert bedrijfsmanagement. Vorige week vertoefde ze in Cambodja waar ze een school en een internaat voor meisjes opende. 

* Johan Cuypers, voorzitter van d
e Businessclub van Callant handbalclub Tongeren: Club 1001. "Deze club telt 30 leden. Callant is al 3 jaar de hoofdsponsor van handbalclub Tongeren en we gaan er 3 jaar aan toevoegen. Sportieve mensen staan sterker in het leven". 

* Patricia Segers kwam stijladvies voor mannen geven: "De eerste indruk van iemand krijg je al na 30 seconden bij een ontmoeting. De verpakking van het product is, naast het innerlijke, ook belangrijk. Er zijn 4 stijlen van mannen: opvallende / klassieke / natuurlijke / sportieve". 

* Luc Tack is dit jaar 25 jaar voorzitter: "De financiële kant van een club is het moeilijkste. Hij wil de club overgeven aan mensen die het goed bedoelen. Mijn ambitie voor dit seizoen? Jonge spelers uit eigen rangen mee aan de top brengen, zonder de successen te vergeten. We willen ook nu weer meespelen voor de prijzen, maar ze behalen is nog iets anders".

Hierna mocht miss België, samen met enkele spelers, de nieuwe outfit showen

Twee aanwezige schepenen zagen een kiekje met de miss ook wel zitten, een derde bedankte voor de eer.