Tongeren vandaag

Nieuws

Infodag voor kandidaat-pelgrims

Infodag voor kandidaat-pelgrims op 19 januari:

De Tongerse werkgroep ’Compostela’ krijgt regelmatig vragen van Tongenaren voor informatie over ‘naar Compostela stappen’.  Meestal weet men niet goed hoe hieraan te beginnen, heeft men vragen over de zin van pelgrimeren, vaak zijn het heel praktische vragen.

Daarom wordt er op zaterdag 19 januari, om 10u, voor kandidaat-pelgrims in Genk een informatiedag door het Vlaams Compostelagenootschap georganiseerd over ‘Stappen naar Compostela’. Pelgrims vertellen er, alle mogelijke routes komen ter sprake, net als het leven van een pelgrim. Gidsen liggen ter inzage en zijn er te koop. Voor alle vragen kan je daar bij ervaren pelgrims terecht. Riet Van Cleuvenbergen, Jean Nelissen en Malou Thijs, de kerngroep van de Tongerse afdeling, geven er informatie ‘op maat’.Voor wie daar aanwezig was is er eind februari nog de kans om dit in Tongeren verder uit te diepen.

Praktisch: de gratis infodag gaat door in het Stadhuis van Genk, Stadsplein  1. Start om 10u15, einde rond 15u. Picknick meebrengen. Een seintje als je komt met vermelding van naam, voornaam, stapper of fietser aan regiolimburg@compostelagenootschap.be helpt de organisatoren.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame