Tongeren vandaag

Nieuws

Kleuters De Puzzel zwaaien af

In kleuterschool De Puzzel (Piringen) gaven de juffen het ‘afzwaaifeest’ van hun oudste kleuters wel een heel zomers tintje! Ouders, kinderen en juffen namen de dresscode ‘beachwear’ allemaal ter harte en het was mooi om te zien hoe alle mama’s en papa’s hun strandstoel en badlakens meebrachten om dit mooie afscheid van hun kapoen vanop hun eigen eilandje te kunnen volgen.

Ondanks dat de regels voor het onderwijs nog steeds erg strikt zijn, deed het team van De Puzzel er alles aan om dit bijzondere moment van hun kinderen niet ongezien voorbij te laten gaan.

Na het ludiek toneeltje van de kinderen ‘op een coronavrij strand’, werd er gezongen, vertelde juf Isabel hen hun laatste kleuterverhaal, om vervolgens naadloos over te gaan tot de uitreiking van een mooi diploma en het uitdelen van cadeautjes.

De mensen van Piringen kunnen op beide oren slapen, want deze kinderen dromen ervan om juf, mama, dokter, astronaut, kapper, profvoetballer, verkoopster, politievrouw en zelfs leeuw te worden! Aan ambitie geen gebrek in dit mooie dorp.

“Een emotioneel moment,” bekent directrice Annemie Morrhaye, “want als autonome kleuterschool nemen wij hier definitief afscheid van deze toffe groep kinderen. Maar wat zijn we ontzettend trots op de zelfstandige jongens en meisjes die ze geworden zijn! Onze deur zal altijd voor hen open staan.”

bijdrage: Werner Jansen

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame