Tongeren vandaag

Nieuws

Kloostertuin toegankelijk voor Tongenaren aan voordelig tarief

Vanaf vandaag kunnen Tongenaren een bezoek brengen aan de kloostertuin en gaanderijen van het Teseum aan een voordelig tarief.
Standaard is de kloostertuin alleen toegankelijk bij een bezoek aan de schatkamer.
Voor de lokale bevolking maken we graag een uitzondering. Jongeren tot en met 26 jaar krijgen gratis toegang. Vanaf 27 jaar betaal je 2 euro per persoon.
Je kan je bezoek tijdens de openingsuren reserveren aan de museumbalie van het Teseum of telefonisch via 012 80 02 28.
Vergeet je mondmasker niet, want in de volledige museumsite van het Teseum geldt de mondmaskerplicht.

Burgemeester, Patrick Dewael en schepen van cultuur, An Christiaens: “De kloostertuin aan onze basiliek is een oase van rust. Het is een afgesloten plek binnen het stadscentrum waar je je even kan ontspannen en genieten van het unieke erfgoed. De kloostertuin kan je standaard alleen bezoeken met een ticket voor de schatkamer van het Teseum. Vanaf nu kan je er als Tongenaar een plekje reserveren. Een welgekomen geschenk in deze coronatijden.”

Wil je graag eens afdalen naar de archeologische site? Of wil je de religieuze kunstschat van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek zien schitteren? Dankzij de interactieve multimediatours met animaties, video’s en zelfs een videovloer beleef je in het Teseum een hypermodern museumavontuur voor jong en oud. Ben je geboeid door ons rijke erfgoed?
Volg het Teseum via onderstaande mediakanalen. Regelmatig verschijnen er boeiende nieuwtjes.
Facebook: www.facebook.com/teseum.tongeren/ Instagram: www.instagram.com/teseumtongeren/ Website: https://teseum.be/ Online collectie: https://collectie.teseum.be/

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame