Tongeren vandaag

Nieuws

Koop op de donderdagmarkt en win 125 euro

In december organiseert de stad Tongeren i.s.m. de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt. Wie zijn inkopen tijdens die periode op de donderdagmarkt doet maakt elke week kans om 125 euro te winnen!

Patrick Dewael, burgemeester: “Met deze eindejaarsactie zetten we onze wekelijkse donderdagmarkt extra in de kijker. Iedere donderdagochtend is Tongeren een gezellige marktplek in de regio. Met deze actie willen we steun bieden aan onze ambulante handelaars in deze moeilijke tijden.”

“Iedere klant krijgt een deelnameformulier bij zijn/haar aankoop bij de deelnemende marktkramers. Het ingevulde formulier moeten de deelnemers deponeren in de urne aan Ambiorix. Wekelijks worden er na de donderdagmarkt 10 winnaars getrokken. Zij ontvangen elk een marktbudget van 100 euro die ze via marktbonnen kunnen besteden op de wekelijkse markt. De winnaars brengen we schriftelijk op de hoogte. De totale prijzenpot bedraagt 5.000 euro,” zegt Marc Hoogmartens, schepen van economie.

“Bovenop de 100 euro marktbonnen krijgt elke winnaar een trolley ter waarde van 25 euro. Lokaal en duurzaam winkelen, te voet of met het openbaar vervoer en dat zonder veel overbodige wegwerpverpakkingen, daar gaan we voor!” besluit Patrick Jans, schepen van Milieu.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame