Tongeren vandaag

Nieuws

Koop op de donderdagmarkt en win 75 euro

Van donderdag 12 november tot en met donderdag 14 januari 2021 organiseert de stad Tongeren in samenwerking met de ambulante handelaars een actie op de wekelijkse donderdagmarkt. Wie zijn inkopen tijdens die periode op de donderdagmarkt doet maakt elke week kans om 75 euro te winnen!

Patrick Dewael, burgemeester: “De voorbije jaren organiseerden we tijdens de eindejaarsperiode de marktactie met gevulde trolleys t.w.v. 175 euro. Omwille van Covid-19 is het echter niet aangewezen om deze actie te laten plaatsvinden. We moesten dus op zoek naar een corona-proof alternatief. Met deze actie willen we steun bieden aan onze ambulante handelaars in deze moeilijke tijden.”

“Iedere klant krijgt een deelnameformulier bij zijn/haar aankoop bij de deelnemende marktkramers. Het ingevulde formulier moeten de deelnemers deponeren in de urne aan Ambiorix. Wekelijks worden er na de donderdagmarkt 10 winnaars getrokken. Zij ontvangen elk een marktbudget van 75 euro die ze via marktbonnen kunnen besteden op de wekelijkse markt. De winnaars brengen we schriftelijk op de hoogte,” besluit Marc Hoogmartens, schepen van economie.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame