Tongeren vandaag

Nieuws

Les enfants du paradis in Pliniuspark

In het Pliniuspark wordt vanavond 'Les Enfants du Paradis' opgevoerd, een voorstelling gebaseerd op het gelijknamige filmscenario van Jacques Prévert uit 1945.

Het verhaal gaat over een diepe, maar onmogelijke liefde van de mimespeler Baptiste voor het meisje Garance. Een droeve liefdesgeschiedenis die zich afspeelt tegen het levendige decor van het Parijse theaterdistrict. Compagnie Marius zet het scenario naar zijn hand, met oog voor wat er tussen de lijnen geschreven staat, met oog voor humor en tragiek.

Gepresenteerd in een gloednieuwe vertaling, door een crême van een cast Waas Gramser, Kris Van Trier, Koen Van Impe, Frank Dierens, Clara Cleymans, Lisah Adeaga, Bert Haelvoet, Roy Aernouts.

Als u van vrolijke slapstick en pijnlijke tragiek houdt, is deze intieme studie in liefde een uitbundig statement. Verwacht u aan veelzeggende dialogen en woordeloze acts. Compagnie Marius zou Compagnie Marius niet zijn als ze het lekkerste tot aan het einde bewaren. U begeeft zich na de voorstelling naar een smakelijke bar met hapjes aan zelfbediengsprijzen en een fijne à la carte drankkeuze.

Locatie: Pliniuspark

€10 aan de kassa op locatie

Er zijn nog tickets beschikbaar voor de voorstellingen van zaterdag en zondag

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame