Tongeren vandaag

Nieuws

Livestream Elfurenmis

Zondag ein-de-lijk terug een streepje magie in de VELINX! De 2de Elfurenmis zal om 11 uur stipt gestreamd worden vanop het VELINX-podium. Voor slechts 5 euro kunt u hiervan (online) live deel uitmaken. Heeft u uw ticket al?

Op 25 oktober was de allereerste Elfurenmis van de VELINX en B-Classic met Rachida Lamrabet en Tuto Puoane meteen ook de laatste voorstelling van 2020. Een schot recht in de roos, een heerlijke ervaring voor publiek, artiesten en organisatie.
We vinden het zo jammer dat de tweede editie in het water valt door het corona-virus dat we besloten deze mis tóch te laten plaatsvinden nu zondag - weliswaar zonder publiek - en live te streamen.
Wederom zullen klasse-muzikanten Martijn Vanbuel (bas), Maarten Lingier (pianist) en Tim Finoulst (gitaar) zich laten omringen mét en inspireren door twee razend interessante individuen: cellist Benjamin Glorieux en gender activiste Emmanuelle Verhagen.

Woordatleet en ceremoniemeester Rashif El Kaoui, gezegend met één van de mooiste stemmen van de Lage Landen, spreekt ons wederom op zachte wijze zalvend toe en neemt ons mee in de wonderbaarlijke muzikale en intellectuele trip van de Elfurenmis.

De Elfurenmis is een gloednieuw concept uitgewerkt door de VELINX en B-Classic waarin klassieke muziek in zijn meest brede interpretatie de confrontatie aangaat met een lezing avant la lettre – zeg maar preek. Een vaste begeleidingsband krijgt het gezelschap krijgt van een solo-muzikant par excellence en een zo mogelijk nog meer bevlogen spreker. Wat de (s)preek(st)er van dienst betreft, hier trekken we resoluut de feminiene kaart, mannen hebben al eeuwen mogen prediken - al dan niet in de woestijn.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame