Tongeren vandaag

Nieuws

Local Week

LOCAL WEEK IN TONGEREN

Op Black Friday kopen we met z’n allen massaal online. Vooral bij grote spelers en dat is nefast voor de lokale economie. Daarom lanceert de Unizo Tongeren als tegenhanger van Black Friday: “LOCAL WEEK”.
Een initiatief Oef om de lokale economie te ondersteunen.
Op www.lokaaltje.be kan je online shoppen in Haspenhouw. In de webshop vind je pakketten terug met producten van bij lokale producenten en handelaars. 24/24 en 7/7 open.
De webshop is een initiatief van Unizo Tongeren.
Het mag duidelijk zijn dat de huidige COVID19-situaAe niet evident is voor ondernemers, ze moeten zichzelf heruitvinden. Online is er veel concurrentie, vooral van grote buitenlandse spelers zoals bol.com of Coolblue. “Winkelhieren is ook nu weer belangrijk om de getroffen lokale handelaars te steunen.
Met dit initiatief willen we een online shop aanbieden aan handelaars die dit zelf niet kunnen realiseren.” zegt Benny Thonon ( voorzitter van Unizo Tongeren).
Je kan gemakkelijk online shoppen en de pakketten wordt contactloos en dus coronaproof aan huis geleverd.
“Om dit project te ondersteunen lanceren we naar aanleiding van Black Friday, een lokale variant LOCAL WEEK!” Gaat schepen van lokale economie Marc Hoogmartens verder. “Gedurende 1 week zullen de leveringskosten voor alle bestellingen die via www.lokaaltje.be geplaatst worden voor rekening genomen worden door de stad Tongeren! We hopen met dit initiatief enerzijds de lokale handelaars een duwtje in de rug te kunnen geven in deze moeilijke periode en anderzijds de weg te wijzen naar digitaal ondernemen.” Ontdek de lokale webshop via www.lokaaltje.be . De LOCAL WEEK loopt van vrijdag 27/11 tot vrijdag 4/12.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame