Tongeren vandaag

Nieuws

Lokaaltje.be laat ons online lokaal shoppen!

Een winkel die altijd open is, 24/24 en 7/7, en een aanbod brengt van bij lokale handelaars en producenten uit Haspengouw. Dat is het opzet van Lokaaltje.be, een initiatief van Unizo Tongeren en Custom Agency met de steun van RAJA.

De lokale webshop wordt maandag 9/11 online gelanceerd en is bereikbaar via www.lokaaltje.be

"Het mag duidelijk zijn dat de huidige COVID19-situa+e niet evident is voor ondernemers, ze moeten zichzelf heruitvinden. Online is er veel concurrentie, vooral van grote spelers zoals bol.com of Coolblue. “Winkelhieren is ook nu weer belangrijk om de getroffen lokale handelaars te steunen. Met dit initiatief willen we een online shop aanbieden aan handelaars die dit zelf niet kunnen realiseren.” zegt Benny Thonon ( voorzitter van Unizo Tongeren).

“We verzamelen het lokale aanbod in leuke pakketten die we bij de mensen thuis leveren. Op hun eigen adres, of op dat van een vriend of familielid.” gaat Koen Caubergh (zaakvoerder Custom Agency) verder. “Je kan bijvoorbeeld een flesje lokale schuimwijn of bier naar een vriend sturen, vergezeld van een persoonlijke boodschap. Als we niet samen kunnen aperitieven dan sturen we het toch gewoon op!”

RAJA zet mee zijn schouders onder dit project. “Door lokaal te kopen steunen we niet alleen lokale ondernemers maar ook onze eigen economie. We vinden het een erg goed initiatief en daarom voorzien wij verpakkings- en beschermingsmateriaal voor de Lokaaltjes.” aldus Bart Lambrechts (Marketing Manager RAJA).

Via een eenvoudige betaalmodule rekent u online af en vervolgens worden de pakketten op het gewenste adres afgeleverd, volledig contactloos en dus Coronaproof!

Je vindt Lokaatje.be terug op Facebook, Instagram en natuurlijk op www.lokaaltje.be

Verras elkaar met een Lokaaltje, zo zorgen we voor elkaar! Ben je handelaar en wil je zelf graag een pakket aanbieden via lokaaltje.be neem dan contact op via info@lokaaltje.be

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame