Tongeren vandaag

Nieuws

Au Phare gaat voor nieuwe keuken

In Au Phare willen de uitbaters het over een andere boeg gooien: Vanaf volgende week zal de focus liggen op meer eten en minder soorten bier. Uitbaters Yves Knapen en Joris Moermans hebben zich versterkt met Stefanie Cuypers, de 35-jarige Tongerse heeft al 12 jaar Horeca ervaring: ze werkte 4 jaar als souschef bij Bart Claes, ze was aan de slag in de grootkeuken van Punch Powertrain in Sint-Truiden en de voorbije 2 jaar baatte ze restaurant 'Huis Henri' uit in Kortessem. 
"We gaan ons concept over een andere boeg gooien: meer dagcliënteel en nieuwe openingsuren", vertellen Joris en Yves. "We zullen van dinsdag t.e.m. zondag dagelijks open zijn vanaf 11u, op donderdag vanaf 9u en op maandag om 15u. De keuken zal open zijn van 11u30 tot 21u. We bieden een lunch- en avondkaart aan. Natuurlijk blijven liefhebbers welkom. Er komt meer rotatie op onze vaten en het aantal flesbieren wordt verminderd.". 
Stefanie kiest voor de traditionele Belgische- en Franse keuken met invloeden van de wereldkeuken. daarnaast komen er verse avondsuggesties op de kaart". 

In de zaal boven is er ruimte voor feestjes en recepties tot 80 personen. 

Bedoeling is van op 12 juni te starten met het nieuwe concept. Er wordt nog gezocht naar iemand voor 'de koude kant'. Kandidaten mogen zich aanmelden 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame