Tongeren vandaag

Nieuws

Meer vrolijkheid voor de Mediclowns dankzij SKF

Vorige week overhandigden ze bij SKF voor de 13de keer op een rij een mooie cheque aan een goed doel.

“In al die jaren hebben we al zo veel goede doelen gesteund en blije gezichten mogen zien.”: klinkt het bij de leden van het Care team. En wat past er beter bij zo’n team dan ‘De Mediclowns’, het gekozen goede doel van dit jaar. Zoveel vrolijkheid bij elkaar, dat kan niet anders dan vonken geven. En dat deed het ook! De cheque met een bedrag van 6.000 euro erop is het bewijs.

“Sinds 1998 gaan we op bezoek bij verschillende zieke kinderen in verschillende Limburgse ziekenhuizen zoals Tongeren, Genk, en Sint-Truiden. Maar ook in Vlaams Brabant zijn we heel actief.”: zegt Eddy Smits, coördinator en 1 van de 13 Mediclowns.
De keuze om in 2019 voor de Mediclowns te werken was dan ook voor SKF snel gemaakt. En, dit is het moment waar elk jaar hard naar uitgekeken wordt.

Kim Stouten, General Manager van het logistiek centrum in Tongeren: “Het is dan ook het resultaat van een hardwerkend team en heel wat solidaire collega’s die de acties steunen! De inzet van onze collega’s appreciëren we enorm en daarom houden we er ook aan om het ingezameld bedrag elk jaar te verdubbelen.”: vervolgt ze.

Met de steun van SKF kan vzw De Mediclowns 1 ziekenhuis voor een jaar lang bedienen. “Dit is een mooi duwtje in de rug.”: zegt Clown Ludo, die voor de gelegenheid ook mee kwam. Voor hem komt ‘Clown zijn’ vanuit het hart en dan voelt deze steun natuurlijk super goed! De professioneel opgeleide clowns brengen op jaarbasis ongeveer 7000 kinderen een grappig bezoekje.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame