Tongeren vandaag

Nieuws

Michelingids 2018

In de Michelingids 2018 pronken maar liefst 8 Tongerse restaurants!

* Caliu paella y tapas (Piepelpoel): "Sfeervolle tapasbar die het moet hebben van zijn kraakverse producten. Dat is een vereiste om authentieke Spaanse recepten te laten smaken zoals het hoort. Of u nu tapas of paella (op bestelling) kiest, bij Caliu zult u smullen".

* Magis (Hemelingenstraat): "Bij Magis mag het wat meer zijn: eigentijdse gerechten bulken hier van smaak, fraƮcheur, karakter en verfijning. Ook de setting is top: een historisch pand met geheel eigentijds interieur en een prachtig terras in de tuin. Bij bistro Bis kunt u terecht voor gerechten met mediterrane en Australische accenten".

* De Mijlpaal (Sint-Truiderstraat): "Over contrast gesproken: dit restaurant ligt in een voetgangersstraatje te midden het oude centrum, maar pakt binnenin uit met een designinterieur en een creatieve kaart. Jan Menten drukt zijn stempel op deze keuken en laat ingrediƫnten in harmonie samensmelten. Dit adresje is een mijlpaal voor het smaakpalet!"

* Le 54 (Hondsstraat): "Een smakelijke productkeuken met zuiderse invloeden, de passie van mevrouw achter het fornuis en de toewijding van meneer in de zaal: dit is een leuk adresje, mooi terras incluis!"

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame