Tongeren vandaag

Nieuws

Mixing the stars at home

Fifty One Haspengouw pakt uit met een uniek concept ter vervanging van MosselOne:

Creatief en origineel zijn in Corona tijden was de doelstelling voor Fifty One Haspengouw. In hun zoektocht naar een nieuwe activiteit zijn ze uitgekomen op het concept “Mixing the stars”. De drie Tongerse sterrenchefs Dimitry Lysens (Magis), Jan Menten (Mijlpaal) en Jo Grootaers (Altermezzo) werden bijzonder snel bereid gevonden om mee te werken aan dit nieuwe concept.
Het is de bedoeling dat je in het weekend van vrijdag 16.04 en zaterdag 17.04 een drie sterrenmenu kan ontdekken waaraan de drie restaurants voor een gelijk deel meewerken. De Tongerse culinaire sterren komen je thuis tegemoet.

De menu ziet er als volgt uit:

Hapje: “Ganache van ganzenlever” Rabarber – crumble – dry aged beef. By Mijlpaal
Voorgerecht: “Noordzeekrab” Koolrabi, yuzu, dille By Altermezzo
Hoofdgerecht: “Kalfsfilet” Tuinboon / bimi / daslook By Magis
Nagerecht: “Framboos” Gezouten karamel – pistache – citroen By Mijlpaal

al dat lekkers voor 60 euro pp

Er zal Corona proof een drive thru georganiseerd worden waar vrijdag in de late namiddag op 16.04 en zaterdag in de late namiddag op 17.04 de bestelde menu’s veilig kunnen afgehaald worden op de parking van Bouwpunt Jorissen (Tongeren-Oost)

Voor een lichte meerprijs per adres bestaat de mogelijkheid om de menu’s aan huis te leveren. Bij bestelling kan hierover meer info gevraagd worden. U vindt alle info hierover op de website https://www.fiftyonehaspengouw.be/mixingthestars en u kan hiervoor terecht bij alle leden van Fifty One Haspengouw. Er zal eveneens bijzonder veel reclame gemaakt worden via sociale media en alle andere clubs zullen uitgenodigd worden. Weet wel dat de maximumcapaciteit beperkt is zodat snel bestellen de boodschap is.

Ten voordele van de vaste goede doelen van Fifty One Haspengouw
In Corona tijden hebben diverse goede doelen het bijzonder moeilijk. Ook de jeugdverenigingen inTongeren en Klavertje Vier in Bilzen, de vaste doelen van Fifty One Haspengouw, lijden onder de situatie. Om hun financieel een hart onder de riem te steken wordt mede dit concept op touw gezet. "Onze jeugd heeft het in deze Coronatijden sowieso moeilijk. De verenigingen op zich kunnen minder en moeilijker organisaties doen. De kosten zijn vaak duurder. Hiertegenover zijn hun inkomsten uit allerlei sociale activiteiten en van sponsoring quasi tot nul herleidt. Fifty One Haspengouw is blij dat we onze jeugd in Tongeren en Bilzen hiermee een duwtje in de rug kunnen geven", weet Guy Schiepers.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame