Tongeren vandaag

Nieuws

Musicalkampen in TONGEREN

Voor het eerst zal JoMus ook musicalkampen in TONGEREN organiseren. Alsook twee overnachtingskampen voor kids en tieners, waaronder onze LONDON MUSICAL EXPERIENCE musicalstage voor 16+ met docenten uit WEST END LONDON. 


JoMus vzw organiseert tijdens de schoolvakanties wetenschapskampen, musicalkampen en voor het eerst ook speelkampen en overnachtingskampen. Echt iets voor nieuwsgierige, creatieve en knotsgekke kinderen en tieners. Maar ook hun London musical experience voor 16+ is terug! Hun kampen worden altijd uitgerold en gegeven door professionele vakleerkrachten en animatoren.

"Onze fenomenale London Musical Experience stage met overnachting is terug. Mét vakdocenten uit West End Londen!
Wij hebben een zesdaags programma voor jullie uitgewerkt met individuele zangles, musicaldans, theater & vocaal ensemble. De week wordt afgesloten met een spetterende eindshow voor publiek.
Inschrijvingsvoorwaarden:
- Leeftijd: 16+
- Passie voor musical
- Basiskennis Engels
- Motivatie deelname en ervaring opgeven

De LME stage trakteert je van maandag tot zaterdag op individuele zanglessen, lessen musicaldans, theater en vocaal ensemble. We verblijven in het geweldige vormingscentrum in Malle en voorzien eenpersoonskamers, zodat alle deelnemers optimaal kunnen uitrusten na de lessen. De docenten zijn internationale musicalartiesten. Onze LME stage start op maandag 8 augustus 2022 om 9u30 en eindigt op zaterdag 13 augustus met een fenomenaal optreden.

NIEUW: speelkampen
Sporten, ravotten, knutselen, dansen, lachen, zingen, springkasteelspringen, (water)spelletjes spelen, mysteries ontrafelen, kampen bouwen, toneelspelen en nog zoveel meer! Woow, wij voelen het al kriebelen in onze
buik. Wij gaan samen ontzettend veel plezier maken op speelkamp!

Musicalkampen
Op musicalkamp duiken wij samen met jou in de drie musicaldisciplines zang, musicaldans en theater, doorspekt met superplezante sport- en spelactiviteiten. We werken op een educatieve en speelse manier toe naar
een minimusical die we op het einde van het kamp opvoeren voor ons publiek. De ideale manier om jouw ritmegevoel, stemtechnieken, podiumpresence en zelfvertrouwen te boosten.

Wetenschapskampen
Een kampdag bestaat uit een plezante mix van proefjes, demonstraties, eigen onderzoek, wetenschappelijke uitleg (helemaal op jouw maat) en keitoffe sport- en spelactiviteiten. Op het einde van het kamp houden we
een toonmoment voor onze ouders en familie. Wij leren op kamp namelijk ook hoe we onze eigen bevindingen op een vlotte manier kunnen uitleggen aan anderen. Echt supercool!

Info & inschrijvingen: www.jomus.be
Kamplocaties:
Mechelen, Kapelle-op-den-Bos, Laken, Belsele, Zulte, Tongeren, Malle

Volg ons op Facebook I Instagram I YouTube I TikTok

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame