Tongeren vandaag

Nieuws

Nieuwe voorzitter UNIZO

Mallenaar Benny Thonon is de nieuwe voorzitter van UNIZO-Tongeren. De ondervoorzitter volgt Christof Jans op

Benny Thonon (50), zaakvoerder van De Sleutelbos in Tongeren, wordt de nieuwe voorzitter van UNIZO Tongeren. Met zijn gedrevenheid en dynamiek heeft hij het afgelopen jaar als ondervoorzitter een belangrijke rol opgenomen in het bestuur van UNIZO Tongeren, na het ontslag van voorzitter Christof Jans. Op ieder slot past een sleutel, vandaar dat de bestuursploeg van UNIZO Tongeren Benny unaniem verkoos als voorzitter.

“Na het ontslag van Christof zag ik me niet direct optreden als voorzitter van UNIZO Tongeren en besloot ik de taak van ondervoorzitter op te nemen. Het afgelopen jaar was een goede leerschool en ik groeide steeds meer in mijn rol. Ik vond nu zelf de tijd rijp om mijn kandidatuur als voorzitter voor te leggen aan mijn collega-bestuursleden”, aldus de kersverse voorzitter.

“In mijn voorzitterschap wil ik inzetten op enkele kernpunten. Eerst en vooral wil ik mijn bestuursploeg verder uitbreiden met geëngageerde ondernemers, zodat we samen nog beter voor de Tongerse ondernemers kunnen opkomen. Verder wil ik een brug bouwen tussen de verschillende Tongerse ondernemersorganisaties. We zijn vaak met hetzelfde bezig, waarom kunnen we onze krachten dan niet bundelen in voordeel van onze ondernemers? We hopen snel weer de draad te kunnen opnemen van onze fysieke netwerkevents en infosessies, want in deze bizarre tijd merk ik veel behoefte van collega’s om elkaar terug te kunnen ontmoeten”, zo besluit voorzitter Thonon.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame