Tongeren vandaag

Nieuws

Nog meer gratis soep

De gratis soepbedeling op zondag breidt uit.

"Nieuwe week, nieuwe moed
We krijgen zoveel handelaars voor spontane schenkingen. Namens de Tongerse gemeenschap een welgemeende DANK U . We kunnen ook deze week de mensen die het nodig hebben een hart onder de riem steken met een mooi pakketje.Slagerij Fidlers zorgt voor spaghettisaus, Brouwerij Bremans schenkt flessen water, bakkerij Fastre en het Nerems Bekkerke schenken piccolo's , Projoma schenkt een rol toiletpapier, Centerfruit schenkt fruit, Traiteur Bart Segers zorgt voor de soepbekers, café 't Hoekske voor de cakejes en tot slot RAJA Belgium zorgt voor de verpakking, ridders van Morepoit tot Bukeberg zorgen voor de snoep, groenten&Fruit Dewilde-Baree, onze schenker van het eerste uur, zorgt voor de groenten en uiteraard met wie het allemaal begon Stas Dejong zorgt voor bereiding en VC Jekervallei Sluizen doet de bedeling en organisatie.
Dikke dikke merci voor jullie. Uiteraard zal dit ook GRATIS aangeboden worden. Dus volgende zondag zullen alle zieken en zwakkeren spaghetti, soep, broodjes, water, fruit, cake, snoep en toiletpapier krijgen!
Het is onze morele plicht om in deze tijden de zwakkeren en zieken een beetje te helpen! Grote dank aan de lokale zelfstandigen die ons hierin steunen ondanks dat het ook voor hun harde tijden zijn!!
Voor iedereen die wil bestellen of personen kennen die er nood aan hebben kan via Facebook of bellen naar 012/232498 .
De mensen die van vorige week op de lijst stonden moeten niet meer opnieuw inbellen, jullie blijven op de lijst staan"

laat Peter Nelissen weten

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame