Tongeren vandaag

Nieuws

RAJA schenkt Sint-Vincentius verpakkingen en kleding

RAJA Benelux helpt Sint-Vincentius Tongeren met verpakkingen en kleding

Het verpakkingsbedrijf RAJA Benelux (Tongeren Oost) steunt in deze bijzondere tijden vrijwilligersvereniging Sint-Vincentius Tongeren met enkele mooie giften. ‘We kregen van RAJA in totaal ongeveer 1500 plastic zakken die we heel goed kunnen gebruiken voor de verdeling van voedsel’, vertelt Nes Henrotte, voorzitter van Sint Vincentius Tongeren.

Naast deze schenking koos RAJA België ook voor Sint Vincentius als goed doel voor hun jaarlijkse solidariteitsactie georganiseerd door de Stichting RAJA-Danièle Marcovici die deel uitmaakt van de internationale RAJA Groep. ‘In het kader van Internationale Vrouwendag op 8 maart mocht elk land van de RAJA Groep op zoek naar een lokale vzw om te steunen.Wij gingen voor een organisatie die lokaal werkt en een hart heeft voor medemensen die het minder goed hebben. Sint-Vincentius Tongeren paste perfect in het plaatje’, aldus Michelle Daenen, HR manager van RAJA Benelux.

Tussen 2 en 9 maart werd in de vestiging in Tongeren een grote inzamelactie opgezet. De werknemers gingen aan de slag met de oproep om kleding, beddengoed, shampoo, wasproducten enz. te schenken. Door het Coronavirus werd de overhandiging enkele maanden uitgesteld, maar afgelopen vrijdag kon deze eindelijk plaatsvinden. ‘We zijn heel blij met deze giften en zorgen dat de zakken van RAJA gevuld met hun ingezamelde spullen goed terechtkomen bij de mensen die hen hier heel dankbaar voor zullen zijn’, sluit Nes Henrotte af.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame