Tongeren vandaag

Nieuws

RAJA zoekt 10 nieuwe medewerkers

RAJA (Tongeren Oost), de Benelux vestiging van de RAJA Groep en Europese leider in de distributie van verpakkingen, magazijnbenodigdheden en kantoormateriaal breidt verder uit en zoekt meer dan 10 nieuwe medewerkers voor verschillende functies.
“Waar het nieuws vandaag de dag vaak wordt beheerst door negatieve economische berichten ten gevolge van de coronacrisis, willen we ook positief nieuws melden” stelt General Manager Gidi Pluym. “De laatste jaren maken we, mede dankzij onze multichannel aanpak, een constante groei door in onze Benelux organisatie. Er is sinds kort de extra impuls van de stijgende e-commerce sector waardoor de vraag naar aangepaste verpakkingen en magazijninrichting constant groeit. Daarnaast bieden we nu voor zowat elke conventionele verpakkingsoplossing ook een milieuvriendelijk alternatief aan.”

RAJA zoekt met spoed verschillende profielen om die constante groei verder te ondersteunen. Vandaag werken er reeds 200 mensen in Tongeren waarvan meer dan de helft in onze drie magazijnen van in totaal 50.000 m². “We zoeken daarom heel wat magazijnmedewerkers voor het laden en lossen, de orderpicking en het verzendklaar maken van de pallets en pakketten”. Daarnaast zijn er op zowat elke afdeling bijkomende vacatures. De toekomst oogt zeer positief voor RAJA Benelux. De komende jaren wordt het gamma dat nu reeds meer dan 9.000 referenties telt nog verder uitgebreid. “We rekruteren heel graag ook nog gedreven en ervaren product managers die samen met extra product assistants hun schouders onder de verdere uitbouw van ons gamma zetten” zegt Gidi Pluym.

Bezoek onze jobs pagina voor een volledig overzicht

www.rajapack.be/jobs

, maar bellen kan ook op 012 260 261.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame