Tongeren vandaag

Nieuws

Shop & win tijdens Fashion Weekend (eerste weekend oktober)

FASHION WEEKEND TONGEREN


Zondag 3 oktober organiseert de stad Tongeren samen met Soroptimist Club Tongeren en de Tongerse modezaken een groots fashion event.

Voor niet minder dan 26 fashion handelszaken zal een catwalk opgesteld worden op zondagnamiddag tussen 13u en 17u. De Soroptimisten zorgen voor de modellen.
Schepen van Economie Marc Hoogmartens is blij met dit gezamenlijk initiatief: "Door de handen in elkaar te slaan krijgen we een groter bereik".

De Soroptimisten verlenen hun medewerking aan dit initiatief als corona-alternatief voor hun succesvolle, jaarlijkse modeshow in De Velinx.
Fabienne Libens en Stefanie Pollet onderstreepten dat de Soroptimisten via dit gemeenschappelijk initiatief hun engagement voor de handelszaken, die vaak ook sponsors zijn voor hun sociale werken, in deze moeilijk periode willen uitdrukken.

Tijdens het volledige Weekend van de Klant (dus zaterdag en de koopzondag 2 en 3 oktober) organiseert het stadsbestuur ook een Shop & Win-actie.
Alle klanten die tijdens dat weekend hun aankoopticket in een urne deponeren kunnen een terugbetaling van hun ticket winnen.
De prijzenpot bedraagt 10.000 Euro.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame