Tongeren vandaag

Nieuws

SKF steunt G-Karate Limburg

Zoals de voorbij jaren gaan de nieuwjaarswensen bij SKF Logistics Services, de distributeur van kogellagers  in Tongeren, gepaard met een mooi gebaar van solidariteit. De collega’s in het SKF Care team overhandigden ook dit jaar officieel hun opbrengst (een mooi rond bedrag van 4.000 euro) van een jaar lang geld inzamelen met verschillende acties aan de organisatie ‘G-karate’. 

De helft van het bedrag werd einde vorig jaar al via de warmste week naar de organisatie verstuurd.  SKF besloot om nog een extra 2.000 euro vrij te maken. 
Een bijkomende verrassing voor Eric Bortels, professioneel karateka en bezieler van het project. Hij bracht speciaal voor de gelegenheid ook Vic, volwaardig lesgever en papa van G-karateka kampioen Filip mee. 
De missie van G-karate vzw is het stimuleren van personen met een fysieke of mentale beperking om aan sport te  doen. “Wij zien dit als een belangrijk onderdeel binnen hun persoonlijke ontwikkeling en het verhoogt niet alleen hun zelfbewustzijn, maar ook hun  fysieke krachten en sociale contacten.”, zegt  Eric. 
  
SKF kiest elk jaar een nieuw goed doel uit. G-karate kwam naar boven via één van hun personeelsleden. “Na het lezen van de impact die het project heeft op de mentale en geestelijke gezondheid en de talrijke knappe prestaties van de leden zelfs op internationaal vlak, stond onze keuze vast.”, verklaart het SKF Care team. 
  
“Met de steun van SKF hopen we twee centra die gebruik willen maken van onze methodologie snel te kunnen opstarten.”: volgt het bij G-karate.

 

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame