Tongeren vandaag

Nieuws

Stay-cation

Hotel Huys van Steyns en Hotel Caelus VII te Tongeren vinden het nu het ideale moment om de binnenlandse toerist een stay-cation aan te bieden in plaats van een vacation. Hiermee willen ze de belgen helpen om een vakantie in eigen land te plannen en hen best wel veel onontdekte pareltjes te laten ontdekken. Dit zowel op culinair, cultureel alsook sportief vlak.Uitgangspunt van beide hoteluitbaters : Laat “landgenoten", van hun "land genieten"
Vaak trekt de Belgische toerist vaak uit “gewoonte” naar het buitenland om eigenlijk precies te doen wat er perfect mogelijk is in eigen land. Limburg, Haspengouw beschikt over het beste fietsroutenetwerk ter wereld, is rijk aan toprestaurants, goede wijndomeinen, een cultureel aanbod en is daarenboven de ideale uitvalsbasis om tal van steden te bezoeken gedurende een ganse week.
Daarom lanceren Boutique Hotels Caelus VII en Huys van Steyns een Stay-cation aanbod voor de belg die in eigen land blijft en daarmee de Belgische hotelsector een hart onder de riem steekt. Een aantrekkelijk stay-cation aanbod wordt aangepast aan de persoonlijke interesses van de toerist,
Dat kan gaan van extra's in een Michelin restaurant, gratis fietsen voor de sportieveling, musea tickets voor de cultuurliefhebber of een korting op een meerdaagsverblijf. De gasten kiezen wat bij hun interesses past en deze hotels maken een aanbod op maat met extraatjes, die niets extra kosten en exclusief zijn voor landgenoten. Veel is mogelijk op maat van de toerist die naar Haspengouw afzakt om de batterijen op te laden in één van de mooiste regio’s van Belgie.

In de komende dagen worden Stay-Cation aanbiedingen gelanceerd op de gloednieuwe website www.caelus.be en www.huysvansteyns.be waarbij extra veel aandacht is besteed aan activiteiten in en rond Tongeren, de oudste stad van België maar ook de voerstreek, Maastricht, Riemst, Borgloon, Bilzen, …

Deze hoteluitbaters zien “vakantie" door de ogen van de binnenlandse toerist in eigen land.

Een persoonlijk telefoontje met één van de eigenaars van deze hotels kan natuurlijk ook om uw vakantie in Belgie extra persoonlijk te maken.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame