Tongeren vandaag

Nieuws

Stefaan is hoofdwinnaar eindejaarsactie

Tongenaar Stefaan Buyck (61) is de hoofdwinnaar van de eindejaarsactie. Tijdens de maand december kon iedereen zijn of haar aankooptickets van bij lokale handelaars in de urne deponeren.

Van maar liefst 261 shoppers werd een ticket terugbetaald, samen goed voor 20.000 euro. Maar de hoofdprijs is weggelegd voor Stefaan. De aankoop van 2 priorzegels bij de Press Sop in de Sint-Truiderstraat levert hem 5.000 euro aan ambi.kadobonnen op.

De hoofdwinnaar mocht deze middag zijn prijs in ontvangst nemen in Huis Theelen

Tijdens de maand december waren er 25.000 redenen om lokaal te shoppen in Tongeren, want wie lokaal koopt wint altijd! De prijzenpot van de eindejaarsactie bedraagt maar liefst 25.000 euro met een hoofdprijs van 5.000 euro aan ambi.kadobonnen.

Patrick Dewael, burgemeester: “Shoppen tijdens de eindejaarsperiode zag er eind vorig jaar helemaal anders uit. Funshoppen zat er dit keer niet in. Het blijft dan ook een uitdaging om in deze bijzondere periode veilige initiatieven te nemen. De eindejaarsactie werd daarom dit keer wat ruimer opgevat. Zowel de fysieke als online aankopen komen in aanmerking. Als je maar lokaal koopt, want lokaal kopen loont altijd. Op deze manier willen we ook onze lokale handelaars een hart onder de riem steken tijdens deze moeilijke periode. ”

De eindejaarsactie vond plaats van 1 t.e.m. 31 december 2020. Alle Tongerse aankopen kwamen in aanmerking. Klanten moesten enkel hun kassatickets met vermelding van hun contactgegevens deponeren in de voorziene urnen om alzo kans te maken hun aankoopbedrag terug te winnen in ambi.kadobonnen. Het maximum bedrag per kassaticket werd vastgelegd op 300 euro. Er werd ook 1 hoofdwinnaar van 5.000 euro aan ambi.kadobonnen geselecteerd.

“De eindejaarsactie was een groot succes! 261 deelnemers krijgen het aankoopbedrag van hun kassaticket terugbetaald in de vorm van ambi.kadobonnen. Hiervoor zetten we 20.000 euro in. De heer Stefaan Buyckis de winnaar van de hoofdprijs van 5.000 euro aan ambi.kadobonnen. Hij kocht 2 postzegels bij dagbladhandel Press Shop in de Sint-Truiderstraat. Je ziet dus, lokale aankopen klein of groot, je maakt steeds kans om een grote winnaar te zijn!’, besluit Marc Hoogmartens, schepen van Economie.

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame