Tongeren vandaag

Nieuws

Stressloze dag in GO! BS Atheneeke

In 2019 staan er 7 stressloze dagen op het programma van MoMeNT, namelijk op 04.04, 05.05, 06.06, 07.07, 08.08, 09.09 en 10.10.

 

(foto: blotevoetenpad)

Vandaag houden we onze eerste stressloze dag in GO! BS Atheneeke. Er staan tal van stressloze activiteiten op het programma zowel voor onze allerkleinsten als voor onze dames en heren van het 6de leerjaar. 
We starten onze dag met inlooptijd. Ons motto: “5 minuutjes later? NO STRESS!” ‘s Ochtends zijn 5 minuten extra vaak voor iedereen welgekomen… ook voor de mama’s en de papa’s. 

 

(foto: kinderyoga)

We richten de gehele dag tal van workshops in: massage, relaxatietherapie, kinderyoga, pamperklanken en aerobic door de leerlingen van de afdeling sport van Atheneum Tungrorum Campus Plinius. De Verhalenfee komt op bezoek in onze kleuterafdeling om onze kleuters mee te nemen in de wondere wereld van de sprookjes. Zij sluiten hun stressloze dag af met een overheerlijke, verse pannenkoek, gebakken door de leerlingen OV3 van BuSO SIBBO Tongeren. Vrijwilligers van de Bibliotheek Tongeren komen verhalen voorlezen in diverse klassen en we verwelkomen een heuse Kung Fu meester uit Leuven 
en een artiest Arabische kalligrafie in onze derde graad. 

 

(foto: Arabische kalligrafie)

Gedurende de gehele dag zijn het zelfgemaakte blotevoetenpad en de voelmuur vrij te bezoeken. Onze hardwerkende, gemotiveerde leerkrachten kunnen ’s middags ook even wat druk van de ketel laten. Een lange middagpauze voor iedereen! De bewaking tijdens de lunchpauze wordt voor één maal uitgevoerd door vrijwilligers! Komt u ook een MoMeNTje ontSTRESSen?! Van harte welkom: Atheneeke, Moerenstraat 4, van 8u35 -15u10 MoMeNT wilt bewoners van Tongeren en passanten gedurende 7 dagen in 2019 gedurende 24u stressloos de dag door te brengen. We organiseren die dagen voor scholen, bedrijven, woonzorgcentra en alle andere Tongeren worden onder handen genomen tijdens de openbare stressloze dagen op 7 juli en 8 augustus. I.s.m. Feel Good initiatieven Zuid-Limburg

Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame