Tongeren vandaag

Nieuws

Technoparty in Real t.v.v. het Rode Kruis

Op vrijdag 13 december kan je in de Real Club terecht voor 'Danse avec la Résistance', een technoparty t;v.v. het Rode Kruis, in kader van De Warmste Week.

Het initiatief komt vanuit een aantal personen die willen reageren tegen alle commotie die ontstaan is na de brand in het toekomstig asielcentrum in Kleine Spouwen.

"We stonden perplex dat mensen zoiets kunnen doen en dan ook nog eens al die reacties die achteraf zijn losgebarsten", weten Veronique, Greet en Carlo. Ze krijgen de steun van Mike Timmermans (Hoeseltse DJ).

Zij willen aantonen dat er wel nog mensen zijn die het initiatief van het Rode Kruis steunen. "De opbrengst van de inkom (10euro) gaat integraal naar het Rode Kruis.
Carlo werkt achter de toog van de Real en heeft het met de uitbater kunnen regelen dat ze de discotheek gratis mogen gebruiken voor hun party. Maar ook de DJ's, het zaalpersoneel, de mensen van licht & geluid en zelfs de toiletdames komen die nacht gratis werken! Ze zijn enkel nog op zoek naar enkele portiers.
Slagerij Bovie en bakkerij Op ' t Eynde sponsoren een honderdtal worstenbroodjes.


De technoparty start om 22u
Zoeken
Sponsors
    Airco-Ropa RadioBOO
Het weer
Reclame